neděle 12. března 2017

Placičky s kysaného zelí a ovesných vloček

Kysané zelí je jednou z přírodních variant,jak předcházet mezi jinýma různým bacilům!
Obsahuje vitaminy np.C,B,K,E.-Látky které vznikají kysaním a ohchraňuje organismus před rakovinovými účinky.Bojuje proti stresu a snižuje choresterol,Má v sobě draslík,železo,zinek,vápnik,vlákninu,aminokyseliny,kyselinu listovou,bílkoviny a izotiokyanáty.

Suroviny:
1 hrnek ovesných vloček
1 hrnek kysaného zelí
2 vejce
3 lžíce tvarohu
1 menší cibuli
česnek
sůl,pepř,majoránku
olej na smažení

Postup:
Nejdříve si vločky spaříme horkou vodou.Na pánvi si osmážíme cibulku nakrájenou na malé kostičky.Poté v míse smícháme kysané zelí,spařené ovesné vločky,tvaroh,vejce,a cibulku pak přidáme majoránku a česnek.Dle chuti osolíme a opepříme a začneme smažit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

INFORMACE