Kysané zelí je jednou z přírodních variant,jak předcházet mezi jinýma různým bacilům!
Obsahuje vitaminy np.C,B,K,E.-Látky které vznikají kysaním a ohchraňuje organismus před rakovinovými účinky.Bojuje proti stresu a snižuje choresterol,Má v sobě draslík,železo,zinek,vápnik,vlákninu,aminokyseliny,kyselinu listovou,bílkoviny a izotiokyanáty.
Suroviny:
1 hrnek ovesných vloček
1 hrnek kysaného zelí
2 vejce
3 lžíce tvarohu
1 menší cibuli
česnek
sůl,pepř,majoránku
olej na smažení
Postup:
Nejdříve si vločky spaříme horkou vodou.Na pánvi si osmážíme cibulku nakrájenou na malé kostičky.Poté v míse smícháme kysané zelí,spařené ovesné vločky,tvaroh,vejce,a cibulku pak přidáme majoránku a česnek.Dle chuti osolíme a opepříme a začneme smažit.
- Bábovky (15)
- Bezmasá jídla (8)
- Bezmasá jídla/knedlíky (32)
- Chléb pečivo (40)
- Domácí sýry (5)
- Hovězí a jiné maso (8)
- Koláče a záviny (54)
- Koláče a záviny 2 (6)
- Kuřecí maso (15)
- Mleté maso (19)
- Moučníky a zákusky (29)
- Muffiny dezerty (22)
- Multifunkční hrnec/multicooker Tefal/ (1)
- nádivky (1)
- Polévky (10)
- Přílohy (1)
- Přílohy a zavářky (5)
- Saláty a pomazánky (17)
- Sladké dobroty (30)
- Sladké dobroty 2 (6)
- Slané dobroty (29)
- Vánoční pečení (17)
- Vepřové maso (19)
- zavářky (1)
- Zavařování (15)
- Zdravé recepty (14)

Sunday, 12 March 2017
Placičky s kysaného zelí a ovesných vloček
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment