Tuesday, 18 February 2014

Rybí karbanátky

Suroviny:
na cca 1kg ryb
3 velké cibule
3 vejce
strouhanka
sůl,pepř,majoránka,česnek
Nálev:
sladkokyselý nálev na okurky dle vlastní chuti 


Ryby necháme projít varem asi 5 minut a obereme od kosti.Poté maso pomeleme na masovém strojku.Přidáme vejce nadrobno nakrájenou cibuli,sůl,koření,česnek a strouhanku a promícháme.Z této směsi uděláme karbanátky,které ještě obalíme ve strouhance a osmažíme.Karbanátky dáme do sklenice větší sklenice a každou vrstvu proložíme cibuli a nakonec zalijeme nálevem.
Karbanátky necháme aspon 7-10dnů uležet čím déle tím lépe.
Karbanátky můžeme vylepšit i přidaním bůčku.Místo okurového nálevu můžeme použit i deko.

No comments:

Post a Comment