Saturday, 4 January 2014

Rychlá kuřecí čína

Suroviny:
2 kuřecí prsa
1/2 balíčku mražená čínská zelenina
5 lžíc sojové omáčky
1 lžíce pasty chu-hou sauce
4 malé chilli papričky
olej
1 lžička koření na čínu
+
1,5 lžičky bramborový škrob
cca 1 dcl studená voda
sojová omáčka

Kuřecí maso si nakrájíme na nudličky,přidáme sojovou omáčku,chu-hou pastu a koření na čínu a promícháme.Do rozpálené pánve nejlépe woku dáme trochu oleje a prudce osmažíme kuřecí nudličky.
Poté je vyndáme a ve stejné pánvi  opět na trošce oleje orestujeme mraženou zeleninu ke které přidáme chilli papričky.Pak si z vody, sojové omáčky a škrobové moučky  připrávíme zálívku.Zálivku vlijeme na zeleninu a necháme zhoustnout,nakonec přidáme maso.
Tuto kuřecí rychlou čínu je možné připravit s jakoukoli jinou čerstvou zeleninou.

No comments:

Post a Comment