Suroviny:
1 kg vepřových žebírek
med
Marináda:
česnek na kostičky
sůl
bílý pepř
sojová omáčka, hoi- sin omačka a chu hau
grilovací koření
Ingredience na marinádu pořádně promícháme a žebírka na noc naložíme do marinády.
Dáme do pékače, podlijeme troškou vody a ještě je pokapeme sojovou omáčkou.
Pečeme cca hodinu a během pečení je otáčíme a přelíváme štávou.
Před dopečením je potřeme medem a necháme zapéct.
Nejlepší je použít tu 500ml SOY SAUCE světlou, je chutově nejlepší.
- Bábovky (14)
- Bezmasá jídla (7)
- Bezmasá jídla/knedlíky (30)
- Chléb pečivo (39)
- Domácí sýry (5)
- Hovězí a jiné maso (7)
- Koláče a záviny (54)
- Koláče a záviny 2 (4)
- Kuřecí maso (15)
- Mleté maso (17)
- Moučníky a zákusky (29)
- Muffiny dezerty (22)
- Multifunkční hrnec/multicooker Tefal/ (1)
- nádivky (1)
- Polévky (10)
- Přílohy (1)
- Přílohy a zavářky (5)
- Saláty a pomazánky (14)
- Sladké dobroty (30)
- Sladké dobroty 2 (4)
- Slané dobroty (29)
- Vánoční pečení (16)
- Vepřové maso (18)
- zavářky (1)
- Zavařování (7)
- Zdravé recepty (8)

Sunday, 18 August 2013
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment